Sienipasteijat
Sienipasteijat maistuvat kuuman kasviskeiton kanssa tai illanistujaisissa teen tai glögin kaverina. Sienitäytteessä toimivat omat sienisaaliit tai kaupan herkkusienet.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sienipasteijat: valmis voitaikina tai taikina
noin 5 dl
vehnäjauhoja
suolaa
150 g
voita tai margariinia
noin 175 g
ranskankermaa
sienipasteijoiden täyte:
noin 200 g
herkku- tai siitakesieniä
1 rkl
voita tai margariinia
1 kpl
sipuli tai pala purjoa
persiljaa, suolaa
valkopippuria
(1 kpl
valkosipulinkynsi)
2 rkl
maitoa
2
kananmunaa
0.8 dl
keitettyä riisiä
voiteluun:
1 kpl
kananmuna
Pinnalle
kuivattua rosmariinia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sienipasteijat