Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sienitäytteiset cannellonit

Cannellonit valmistetaan suurista pastaputkista, joiden sisään sujautetaan muhkea sienitäyte. Täyttämisen jälkeen cannellonit paistetaan uunissa herkullisella juustokastikkeella peitettynä.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

täyte:

  • 400 g tatteja tai kuningasosterisieniä
  • 100 g suppilovahveroita tai siitakesieniä
  • 1 kpl purjo
  • 1 rkl soijakastiketta
  • valkopippuria

kastike:

  • 50 g voita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 6 dl maitoa
  • 100 g emmentaljuustoraastetta
  • 50 g parmesaaniraastetta
  • ¼ tl suolaa
  • ¼ tl valkopippuria
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • 1 kananmuna
  • (1 rkl jauhettuja, kuivattuja tatteja tai muita kuivattuja sieniä)

vuokaan:

  • tilkka öljyä
  • 12 kpl cannelloniputkiloa

Valmistusohje

Sienitäytteiset cannellonit tehdään näin:

Tuorepastan ohje täältä.

  1. Silppua sienet ja purjo. Kuullota ainekset öljyssä ja lisää mausteet.
  2. Valmista kastike. Sulata voi kattilassa ja kiehauta jauhot rasvassa. Lisää maito vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää mausteet ja hauduta muutama minuutti. Sekoita joukkoon munat.
  3. Voitele laakea uunivuoka öljyllä. Lusikoi täyte cannelloniputkiloihin ja lado väljästi vuokaan.
  4. Kaada päälle juustokastike ja kypsennä 150-asteisessa uunissa noin tunnin ajan kunnes pinta saa kauniin värin ja pasta on pehmeää.

Katso myös: Pasta on parasta itse tehtynä – näillä vinkeillä onnistut!

Katso myös Anna.fi/ruoka: Kolmen sienen cannellonit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sienitäytteiset cannellonit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.