Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Sienitäytteiset possukääröt ja puolukkakastike

Ainekset

Lisää kauppalistalle
6 porsaan ulkofileeleikettä
suolaa
valkopippuria

täyte:

1-3 punasipulia
noin ½ l tuoreena käytettäviä sieniä
tilkka rypsiöljyä
tilkka soijakastiketta
1 tl tuoretta timjamia
200 g herkkusieni- tai kantarellituorejuustoa

pinnalle:

rypsiöljyä

puolukkakastike:

250 g puolukoita
tilkka vettä
2 dl ruokosokeria
kanelitanko
muutama mausteneilikka
2 tl kardemummaa

kastike:

paistoliemi
1 dl vettä
1 rkl Maizena-kastikesuurustetta

Valmistusohje

  • valmistusaika 1 tunti
  1. Nuiji porsaanleikkeet ohuehkoiksi tylpällä lihanuijalla. Mausta suolalla ja pippurilla. Vuoraa laakea uunivuoka leivinpaperilla.
  2. Paista sienet ja silputut sipulit. Lisää joukkoon tuorejuusto ja lusikoi täyte leikkeille. Kääri
  3. rullaksi ja nostele vuokaan. Valuta kääryleiden pintaan öljyä. Kypsennä 175-asteisessa uunissatunnin ajan.
  4. Valuta paistoliemi kasariin, lisää vettä, kiehauta ja lisää suuruste.Tarjoa papujen, piparjuurijuuresten ja puolukkakastikkeen kanssa.
Puolukkakastike
  • 4 annosta
  • valmistusaika 20 minuuttia
  • Mittaa ainekset kattilaan. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Kaada siivilään ja puserra siivilän läpi soseeksi.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sienitäytteiset possukääröt ja puolukkakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X