
Silakkahampurilainen
Silakkahampurilainen täytetään perinteisillä silakkapihveillä, sipulilla, kiinankaalilla ja sinappirelishillä maustetulla ranskankermalla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Silakkahampurilainen
- 4-6 sämpylää
Silakkapihvit
- 500 g silakkafileitä
- suolaa
- valkopippuria
- 1 nippu tilliä ja ruohosipulia
Leivittämiseen
- 2 dl ruisjauhoja
- 1 tl suolaa
Paistamiseen
- voita ja öljyä
Salaattiin
- puolikas kiinankaali
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl sinappirelishiä
- tilliä
- sipulirenkaita
Valmistusohje
Silakkahampurilainen valmistuu helposti näin:
1. Lado silakkafileet leikkuulaudalle. Mausta suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Aseta kaksi fileetä vastakkain.
2. Sekoita suola ruisjauhoihin. Pyörittele silakkapihvit seoksessa ja paistavoin ja öljyn seoksessa.
3 Silppua kiinankaali. Mausta ranskankerma relishillä.
3. Lämmitä sämpylät ja täytä silakkapihveillä, sipulirenkailla, kiinankaalilla ja kastikkeella.
Katso myös: Täydellisen hampurilaisen kaava – 7 vinkkiä
Katso myös Anna.fi/ruoka: Kalahampurilaiset
Kommentoi
Kommentoi juttua: Silakkahampurilainen