Reseptit

Sinappipossu

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
10 annosta

Ainekset

  • 2 kg porsaan ulkofileetä
  • 1.5 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • ripaus chilijauhetta
  • ripaus currya
  • 1 rkl inkiväärisiirappia
  • 1 tl inkivääriä ja hunajaa

Pannulle:

  • 2 isoa sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 dl vettä

kastike:

  • lihan paistoliemi
  • 2 rkl karkearakeista Dijon-sinappia
  • 1.5 dl ruokakermaa
  • 0.5 dl Maizenan vaaleaa kastikesuurusta

Valmistusohje

Sinappipossu

  1. Aseta filee uunivuokaan rasvainen puoli ylöspäin. Sekoita mausteet ja hiero seos lihan pintaan. Valuta päälle inkiväärisiirappia. Aseta lohkotut sipulit ja valkosipulinkynnet vuokaan. Kaada vuoan pohjalle vettä. Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 2 tuntia.
  2. Kiedo lihapala folioon ja siivilöi liemi kattilaan. Lisää joukkoon sinappi, kerma ja kastikesuurus. Kiehauta ja tarjoa viipaloidun porsaanfileen kastikkeena.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sinappipossu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.