Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Siskonmakkara-salviapasta

Tämän pikapastan ohjetta on inspiroinut italialainen klassikko: salvia-voipasta. Tämä pasta on pöydässä vartissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

  • 250 g tuorepastaa
  • vettä
  • reilusti merisuolaa

Lisäksi

  • 500 g siskonmakkaroita
  • 50 g voita
  • 2 kourallista tuoretta salviaa
  • 1 (luomu)sitruunan raastettu kuori
  • ½ sitruunan mehu
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi ja suola. Kun käytät suolaa reippaasti keitinvedessä, ruoka ei kaipaa muuta suolalisäystä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan,
2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori.
3. Lypsä siskonmakkarat kuoristaan peukalaonpään kokoisiksi palleroiksi.
3. Sulata voi pannulla ja ruskista siskonmakkarat. Lisää makkaroiden joukkoon pari kourallista tuoretta salviaa ja raastettu sitruunankuori.  Jatka kypsentämistä pari minuuttia.
4. Valuta pasta ja sekoita se siskonmakkara-salviaseoksen joukkoon.

Jaa pasta lautasille ja tarjoa heti parmesaaniraasteen kanssa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Siskonmakkara-salviapasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.