Siskonmakkarapasta
Siskonmakkarapasta tuo arkiruokaan uutta jujua. Helppo tomaattipasta saa makua makkaran lisäksi kapriksista ja oliiveista. Käytä kastikkeeseen viinipullon jämät, ja raasta päälle juuston kannikat jääkaapista. Hyvä hävikkiruoka siis!
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Siskonmakkarapasta
500 g
siskonmakkaroita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
800 g
tomaattimurskaa
2 dl
lihalientä (tai punaviiniä)
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 tl
tulista savupaprikajauhetta
2 rkl
pestoa (tai kuivattua yrttimausteseosta)
2 rkl
kapriksia
1 dl
kivettömiä vihreitä oliiveja
Lisäksi
400 g
penne- tai fusillipastaa
1 dl
parmesaanijuustoa raastettuna
Keskustelu
Kommentoi juttua: Siskonmakkarapasta