Reseptit
alle 30 min

Sitruuna-aioli

Sitruuna-aioli sopii rapu-kuha-perunasoselaatikon kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 valkosipulinkynttä
2 kananmunankeltuainen
2 dl öljyä
2 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunakuorta
½–1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

2. Laita kulhoon valkosipulit ja keltuaiset. Kaada öljy ohuena nauhana koko ajan voimakkaasti sekoittaen.

3. Lisää sitruunamehu ja kuori. Mausta suolalla.

4. Anna maustua kylmässä. Tarjoile aioli rapu-kuha-perunasoselaatikon kanssa.

Lisää reseptejä:
Sitruunamajoneesi
Sitruunakermakastike
Ruoka.fi: Sitruuna-tillikastike

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruuna-aioli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X