Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Sitruuna-aioli

Sitruuna-aioli sopii rapu-kuha-perunasoselaatikon kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
4 valkosipulinkynttä
2 kananmunankeltuainen
2 dl öljyä
2 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunakuorta
½–1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

2. Laita kulhoon valkosipulit ja keltuaiset. Kaada öljy ohuena nauhana koko ajan voimakkaasti sekoittaen.

3. Lisää sitruunamehu ja kuori. Mausta suolalla.

4. Anna maustua kylmässä. Tarjoile aioli rapu-kuha-perunasoselaatikon kanssa.

Lisää reseptejä:
Sitruunamajoneesi
Sitruunakermakastike
Ruoka.fi: Sitruuna-tillikastike

Keskustelu

Hieman on puutteellinen ohje. Siinä ei kerrota että sitruuna rakastetaan ja raaste lisätään joukkoon. Kuori kokonaisena juuttuu kurkkuun.

Kommentoi juttua: Sitruuna-aioli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X