Reseptit

Sitruunainen mansikkakiisseli

Ainekset

kiisseli:

  • 2 l vettä
  • 3 dl sokeria
  • 3 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1.5 dl perunajauhoja
  • 3 kananmunan keltuaista

marinoidut mansikat:

  • 1 l mansikoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 limetin raastettu kuori ja mehu

Valmistusohje

Sitruunainen mansikkakiisseli
  • 10 annosta
  • valmistusaika 2 tuntia

  1. Mittaa vesi, sokeri, hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä perunajauhot kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Sekoita joukkoon keltuaiset. Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  2. Kiehauta marinadia varten vesi, sokeri ja hyvin pestyjen limettien raastettu kuori. Lisää limettimehu ja pilko mansikat hieman jäähtyneeseen liemeen. Anna maustua noin tunnin ajan. Tarjoa sitruunakiisselin kanssa jälkiruokana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sitruunainen mansikkakiisseli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.