Sitruunainen mustikkakeitto
Kookossokeri ei maistu yhtä makealle kuin valkoinen sokeri. Sen glykeeminen indeksi on matalampi kuin muilla sokereilla eli se nostaa vähemmän verensokeria.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 5 dl vettä
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 dl (kookos)sokeria
- 2 rkl perunajauhoja
- (1 kananmuna)
- 200 g mustikoita
Valmistusohje
1. Mittaa vesi, sitruunankuori ja mehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
2. Ota kattila liedeltä ja sekoita kananmuna kuumaan kiisseliin. Lisää lopuksi tuoreet tai pakastetut mustikat.
3. Tarjoa kylmänä jälkiruokana tai puuron kanssa.
Lisää reseptejä:
Mausteinen mustikkakeitto Ruis-mustikkapuuro Mustikka-energiapatukat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sitruunainen mustikkakeitto
onko tää todellista että kanamuna kuumaan kiisseliin ????!!!!!
voi vitut