Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sitruunainen mustikkakeitto

Kookossokeri ei maistu yhtä makealle kuin valkoinen sokeri. Sen glykeeminen indeksi on matalampi kuin muilla sokereilla eli se nostaa vähemmän verensokeria.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 5 dl vettä
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 dl (kookos)sokeria
  • 2 rkl perunajauhoja
  • (1 kananmuna)
  • 200 g mustikoita

Valmistusohje

1. Mittaa vesi, sitruunankuori ja mehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Ota kattila liedeltä ja sekoita kananmuna kuumaan kiisseliin. Lisää lopuksi tuoreet tai pakastetut mustikat.

3. Tarjoa kylmänä jälkiruokana tai puuron kanssa.

Lisää reseptejä:

Mausteinen mustikkakeitto Ruis-mustikkapuuro Mustikka-energiapatukat Ruoka.fi: Mustikkasmoothie


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sitruunainen mustikkakeitto

Cica

onko tää todellista että kanamuna kuumaan kiisseliin ????!!!!!
voi vitut

Sinun täytyy kommentoidaksesi.