Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Sitruunainen mustikkakeitto

Kookossokeri ei maistu yhtä makealle kuin valkoinen sokeri. Sen glykeeminen indeksi on matalampi kuin muilla sokereilla eli se nostaa vähemmän verensokeria.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl vettä
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl (kookos)sokeria
2 rkl perunajauhoja
(1 kananmuna)
200 g mustikoita
Mainos

Valmistusohje

1. Mittaa vesi, sitruunankuori ja mehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.

2. Ota kattila liedeltä ja sekoita kananmuna kuumaan kiisseliin. Lisää lopuksi tuoreet tai pakastetut mustikat.

3. Tarjoa kylmänä jälkiruokana tai puuron kanssa.

Lisää reseptejä:

Mausteinen mustikkakeitto
Ruis-mustikkapuuro
Mustikka-energiapatukat
Ruoka.fi: Mustikkasmoothie

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunainen mustikkakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X