sitruunainen parsarisotto
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Sitruunainen parsarisotto

Sitruunainen parsarisotto on kevään parhain kasvisruoka. Tässä reseptissä hienostunut parsarisotto aateloidaan sitruunalla ja maustetaan parmesaaniraasteella. Viimeisen silauksen tuovat pienet viiriäisen munat. Sitruunainen parsarisotto sopii aterian alkuun, liha-, kala- tai äyriäsiruokien kaveriksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sitruunainen parsarisotto:

400 g risottoriisiä (Arborio tai Carnaroli)
50 g voita
0.5 dl oliiviöljyä
1 nippu kevätsipulia
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
noin 1,5 l kana- tai kasvislientä
100 g parmesaaniraastetta
1 rkl voita
1 nippu vihreää parsaa
vettä, suolaa

pinnalle:

keitettyjä viiriäisenmunia
parsan nuppuja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunainen parsarisotto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X