Kalavartaat kalafileestä
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Sitruunaiset kalafilevartaat ja yrttimajoneesi

Kalavartaat marinoidaan nopeasti pirskottamalla niiden päälle sitruunamehua ja ripottelemalla mausteita ennen kypsennystä. Yrttimajoneesi ja uudet perunat täydentävät aterian.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sitruunaiset kalafilevartaat:

noin 600 g nahallisia kalafi leitä (esim. kuhaa, siikaa, ahventa, lohta)
noin ½ dl sitruunamehua
noin ½ dl öljyä
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

puisia varrastikkuja

Yrttimajoneesi:

1 tuubi (175 g) kevytmajoneesia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna
3 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
3 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Lisukkeeksi:

1 kg uusia perunoita
tuoretta tilliä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunaiset kalafilevartaat ja yrttimajoneesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X