Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sitruunakantarellit

Kantarelleista syntyy mainio säilyke. Keitä kantarellit sitruunalla maustetussa liemessä ja purkita. Kantarellit säilyvät liemessä noin kuukauden.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Sitruunakantarellit

  • 1 l pieniä kantarelleja
  • 1 sipuli

Liemi

  • ½ dl sitruunamehua
  • ½ dl etikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl sinapinsiemeniä

Valmistusohje

1. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta.

2. Keitä kantarelleja liemessä muutama minuutti ja nosta ne sitten puhtaaseen tölkkiin.

3. Kaada liemi kuumana kantarellien päälle.

Säilytä sitruunakantarellit jääkaapissa ja syö kuukauden sisällä valmistuksesta.

Lue myös: Kantarelli sopii pastaan, pestoon, muhennokseen ja salaattiin – katso maukkaat ohjeet  


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sitruunakantarellit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.