Reseptit
alle 30 min

Sitruunakermakastike

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 dl ruoka- tai kuohukermaa
1 rkl vehnäjauhoja
1/2 sitruunaa
sitruunapippuria

Valmistusohje

  1. Sekoita neste ja vehnäjauhot kattilassa. Anna kiehua koko ajan hämmentäen noin 3 minuuttia.
  2. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja lisää se kastikkeeseen. Mausta musta- tai sitruunapippurilla ja sitruunamehulla. Kastike sopii kalan ja keitetyn mustajuuren, purjon ja parsan kanssa.
  • Kerman asemesta voit kastikkeeseen käyttää nesteeksi mustajuuren- tai kalan keitinlientä ja valkoviiniä. Vehnäjauhojen asemesta sopii hyvin kastikejauhe, jota lisätään pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.

Avainsanat

Ruokavalio: Ateriatyyppi:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunakermakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X