Reseptit
yli 60 min
4
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Sitruunalla ja kossulla marinoidut silakat

Nämä silakat ovat saaneet vaikutteensa espanjalaisista boqueronseista, jotka valmistetaan sardiineista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
600 g silakoita

Kypsytysliemi

4 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl suolaa

Maustekastike

1 dl oliiviöljyä
1 dl valkoista balsamicoa
1 dl sitruunamehua
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
3 rkl maustettua vodkaa (Koskenkorva 100)
1 (luomu) sitruunan raastettu kuori
1 1/2 dl silputtua lehtipersiljaa
2 valkosipulinkynttä
1 1/2 rkl kaprismarjoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunalla ja kossulla marinoidut silakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X