hapankaalipata
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Soilen hapankaalipata

Hapankaalipata on herkullista talviruokaa, josta savustettu sianliha tekee mehevän. Hissukseen uunissa hautuva pataruoka maustetaan katajanmarjoilla ja laakerinlehdillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Hapankaalipata:

noin 600 g hapankaalia
2 sipulia
2 hapanta omenaa
2 laakerinlehteä
3-4 valkosipulinkynttä
10 katajanmarjaa
10 kokonaista valkopippuria
3-4 dl kuivaa valkoviiniä (mieluiten Alsacen alueelta)
1 kasvisliemikuutio
3 dl vettä
300 g siansivua
300 g savustetua siansivua
3-4 kabanossia tai bratwurstia
2-3 dl persiljaa
Mainos

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Soilen hapankaalipata

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X