Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Soilin puolukkahyve

Puolukkahyve syntyy puolukoista, sokerista, talkkunasta, maitorahkasta ja kermasta. 

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Puolukkahyve:

  • 2 dl puolukoita
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl talkkunaa
  • 1 dl maitorahkaa
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

Puolukkahyve tehdään näin:

  1. Vaahdota kerma.
  2. Survo puolukat ja sekoita ne sokerin, talkkunan ja rahkan kanssa.
  3. Lisää puolukkahyveeseen vaahdotettu kerma.

Lue myös: Puolukka piristää jälkiruokia


Kommentoi

Kommentoi juttua: Soilin puolukkahyve

karppailija

Karppaaja jättää väliin sokerin ja talkkunan. Talkkunan sijaan voi hyvin laittaa vaikkapa soijajauhoa.

Tuu Sedän Autoon

Suojelen perseeni retkin samein.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.