Soilin puolukkahyve
Puolukkahyve syntyy puolukoista, sokerista, talkkunasta, maitorahkasta ja kermasta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
Puolukkahyve:
- 2 dl puolukoita
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl talkkunaa
- 1 dl maitorahkaa
- 1 dl kermaa
Valmistusohje
Puolukkahyve tehdään näin:
- Vaahdota kerma.
- Survo puolukat ja sekoita ne sokerin, talkkunan ja rahkan kanssa.
- Lisää puolukkahyveeseen vaahdotettu kerma.
Lue myös: Puolukka piristää jälkiruokia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Soilin puolukkahyve
Karppaaja jättää väliin sokerin ja talkkunan. Talkkunan sijaan voi hyvin laittaa vaikkapa soijajauhoa.
Suojelen perseeni retkin samein.