Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Soilin puolukkahyve

Puolukkahyve syntyy puolukoista, sokerista, talkkunasta, maitorahkasta ja kermasta. 

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Puolukkahyve:

  • 2 dl puolukoita
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl talkkunaa
  • 1 dl maitorahkaa
  • 1 dl kermaa

Valmistusohje

Puolukkahyve tehdään näin:

  1. Vaahdota kerma.
  2. Survo puolukat ja sekoita ne sokerin, talkkunan ja rahkan kanssa.
  3. Lisää puolukkahyveeseen vaahdotettu kerma.

Lue myös: Puolukka piristää jälkiruokia


Kommentoi

Kommentoi juttua: Soilin puolukkahyve

karppailija

Karppaaja jättää väliin sokerin ja talkkunan. Talkkunan sijaan voi hyvin laittaa vaikkapa soijajauhoa.

Tuu Sedän Autoon

Suojelen perseeni retkin samein.

Vastaa käyttäjälle Tuu Sedän AutoonPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.