Jouluinen täytekakku: Sokerikuorrutteinen suklaakakku
Reseptit
yli 60 min
18
Kiitos

Sokerikuorrutteinen suklaakakku

Suklaamousse-täytteinen kakku kostutetaan omenamehulla, rommilla tai konjakilla. Kaulittava kuorrute pitää suklaakakun ihanan mehevänä pitkään.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suklaakakun pohja:

150 g tummaa suklaata
250 g suolatonta voita
2 1/2 dl sokeria
5 keltuaista
5 valkuaista
2 dl maissitärkkelysjauhoja

Vuoan leivitys:

margariinia tai voita
korppujauhoa

Suklaakakun kostutus:

1 1/2 dl omenamehua
2 rkl rommia tai konjakkia

Suklaamoussetäyte:

100 g maitosuklaata
1 dl kuohukermaa

Valkosuklaamoussetäyte:

300 g valkosuklaata
3 dl kuohukermaa

Suklaakakun sokerikuorrutus:

1 pkt (500g) valkoista kaulittavaa sokerikuorrutetta
tomusokeria
lumimanteleita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sokerikuorrutteinen suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X