Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sorbus-likööri Marttojen ohjeella

Sorbus-likööri valmistetaan ravinteikkaista pihlajanmarjoista ja vodkasta. Juoma kypsyy hiljalleen vuoden aikana.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

Pohja

  • 3 l pihlajanmarjoja
  • 2 l Koskenkorvaa tai muuta vodkaa

Sokeriliemi

  • 0,5 kg sokeria
  • 1 dl vettä

Valmistusohje

Sorbus-likööri on täynnä terveysvaikutteisia pihlajanmarjoja. Valmista juoma näin:

  1. Riko marjat kevyesti ja laita ne suureen lasipurkkiin. Kaada viina marjojen päälle.
  2. Anna seoksen maustua pari kuukautta.
  3. Siivilöi marjat pois maustumisen jälkeen ja lisää juomaan sokeriliemi.
  4. Sorbus-likööri on valmista nautittavaksi vuoden kuluttua.

Katso myös: Raparperilikööri

Katso myös: Vadelmalikööri

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Pihlajanmarjatoti


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sorbus-likööri Marttojen ohjeella

Lukija470775

Annetaanko liköörin tekeytyä huoneenlämmössä? Pitääkö purkkia käännellä?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.