sorsan rintafileet, paistetut mustajuuret ja kirsikkakastike
Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Sorsan rintafileet, paistetut mustajuuret ja kirsikkakastike

Jännittävä kirsikkakastike on täydellinen lisuke sorsanrinnalle ja paistetuille mustajuurille. Samaan aikaan muikean makea ja hapokas kastike kruunaa annoksen

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sorsan rintafileet:

6-8 sorsan rintafileetä
2 tl suolaa
runsaasti mustapippuria myllystä

Paistamiseen:

voita
öljyä
Mainos

Kirsikkakastike:

4 dl (250 g) kirsikoita (pakastekirsikat käyvät)
1 dl riistalientä
4 dl valmista punaviinikastiketta
2 rkl hunajaa
25 g voita

Voissa paistetut mustajuuret:

6 mustajuurta
50 g voita
1 dl vettä
1 tl suolaa
1/2 ruukkua tuoretta rakuunaa

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sorsan rintafileet, paistetut mustajuuret ja kirsikkakastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X