Reseptit
yli 60 min
40
Kiitos

Suklaa-appelsiinineliöt

Suklaiset appelsiinineliöt sulavat suuhun. Sulatettu suklaanougat antaa herkkupaloille ihanan hasselpähkinän maun ja maissihiutaleet rouskuvat ihanasti suussa. Muista leikata suklaa kuumalla ja terävällä puukolla niin saat nättejä paloja tarjolle. Voit vaihtaa karpalot rusinoihin tai aprikoosiin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suklaa-appelsiinineliöt:

400 g nougat suklaapatukoita (Marabou)
200 g tummaa suklaata appelsiinilla
75 g kuivattuja karpaloita
50 g corn flakes -maissihiutaleita

Valmistusohje

1. Sulata 400 grammaa nougat suklaapatukoita ja 100 grammaa tummaa appelsiinisuklaata vesihauteessa. Lisää 75 grammaa kuivattuja karpalota ja 50 grammaa corn flakes -maissihiutaleita.

2. Kaada kelmutettuun tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 18 x 18 cm) ja anna kovettua kylmässä kolme tuntia tai seuraavaan päivään.

3. Sulata 100 grammaa tummaa appelsiinisuklaata mikrossa tai vesihauteessa, kaada vuokaan ja laita kylmään kunnes kovettuu. Leikkaa kuumaan veteen kastetulla veitsellä annospaloiksi. Säilytä kylmässä.

Katso myös: Suklaa x 7 – suklaamoussekakku ja 6 suussa sulavaa muuta hittireseptiä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suklaa-appelsiinineliöt

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X