suklaa-kirsikkakakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Suklaa-kirsikkakakku

Suussa sulavan kakun salaisuutena on suklaiset kakkukerrokset, joiden väliin levitetään ylenpalttisesti manteliliköörissä marinoituja kirsikoita sekä kinuskilla ja mascarponejuustolla aateloitua kermatäytettä. Päälle asetellut kirsikat antavat kakulle tyylipisteet ja suklaalle ihanan makuparin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suklaakakku:

100 g voita
100 g tummaa suklaata
2 rkl kaakaojauhetta
4 kananmunaa
2 dl vaaleaa ruokosokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1.5 tl leivinjauhetta

Kirsikkatäyte

1 l paloiteltuja tuoreita kirsikoita tai säilöttyjä tummia hapankirsikoita
0.5 dl mantelilikööriä tai kirsikkamehua
0.5 dl vaaleaa siirappia

Kermatäyte

3 dl kuohukermaa
250 g mascarponea
noin 100 g Chimbote-kinuskia tai paahdettua, kondensoitua maitoa (säilyke)

koristeeksi

kirsikoita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suklaa-kirsikkakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X