Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaa-mangomalja

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

tummasuklaamousse:

  • 100 g tummaa suklaata
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 2 dl kuohukermaa

mangoraita:

  • 1 tlk säilykemangoja tai 1-2 tuoretta kypsää mangoa

valkosuklaajogurtti:

  • 100 g valkosuklaata
  • 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 10%)

koristeeksi:

  • rouhittuja pistaasipähkinöitä

Valmistusohje

 

 

  1. Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita keltuaiset hieman jäähtyneen suklaan joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi ja nostele suklaaseoksen joukkoon. Jaa mousse tasan kuuden jälkiruokamaljan pohjalle.
  2. Sulata valkosuklaa. Sekoita jogurtin joukkoon. Lusikoi suklaamoussen päälle.
  3. Soseuta mangot sauvasekoittimella. Lusikoi mangosose valkosuklaajogurtin pinnalle. Koristele rouhituilla pistaasipähkinöillä. Säilytä jälkiruoka jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaa-mangomalja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.