suklaa-taatelikakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Suklaa-taatelikakku

Suklaa-taatelikakku on mehevä, jouluinen kahvikakku. Voit leipoa ohjeella joko yhden suuren taatelikakun tai noin 12 pientä taatelimuffinia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suklaa-taatelikakku

250 g kuivattua taatelia
1.5 dl vettä
200 g voita tai margariinia
1.5 dl sokeria
2 kananmunaa
0.5 dl kermaa
1 dl tummaa suklaarouhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Keskustelu

Tässä reseptissä on kermaa. Missä välissä se on tarkoitus lisätä? Kuinka vanha resepti tämä on?

Kerma lisätään taatelimassan kanssa yhtäaikaa. Ohje on lisätty 2014 arkistoomme. t. Kotiliesi-toimitus

Paistoin kahdessasadassa ateessa kakkuvuoassa kaksikymmentäviisi minuuttia,palohälyytys alkoi huutamaan.kakku oli päältä palanut ihan mustaksi.kämppä oli käryä täynnä.Kyllä jossakin mättää tuo ohje??????Kakku oli uunissa alatasossa.

Kommentoi juttua: Suklaa-taatelikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X