Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaadippi

Suussa sulava suklaakastike valmistuu käden käänteessä. Kokeile sitä esimerkiksi espanjalaisten munkkitikkujen, churrojen kanssa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 dl sokeria
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl täysmaitoa, kermaa tai vettä

Valmistusohje

1. Sekoita kattilassa sokeri, kaakaojauhe ja suola. Kaada neste joukkoon.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes kastike on sileää ja kiitävää. Tarjoa churrojen kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 3/2017.

Suussa sulavat jälkiruokakastikkeet valmistat myös näillä ohjeilla:

suklaakastike

Suklaakastike

valkosuklakastike

Valkosuklaakastike

kookoskinuski sopii lisukkeeksi jälkiruokiin

Tumma kookoskinuski

Ruoka.fi: Suklaa-kinuskikastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaadippi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.