Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suklaafondue

Suklaafondue on samalla kertaa täyteläinen ja raikas jälkiruoka talven illanistujaisiin. Varaa jokaiselle ruokailijalle fonduehaarukka, johon voi tikuttaa dipattavia herkkuja, kuten marjoja, pähkinöitä, keksejä ja kakkupaloja. Kasta suklaaseokseen ja nauti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Suklaafondue

  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 ½ dl kermaa

Lisäksi

  • hedelmäpaloja, marjoja, pähkinöitä, keksejä ja kakkupaloja

Valmistusohje

Suklaafondue tehdään helposti näin:

  1. Palottele 200 grammaa tummaa suklaata.
  2. Kuumenna puolitoista desilitraa kermaa ja lisää suklaapalat joukkoon. Sekoita suklaafondue varovasti tasaiseksi.
  3. Pujota fonduehaarukkaan kakkupala tai esim. marjoja tai hedelmiä. Kasta suklaasulaan ja nauti.

Lue myös: Suklaa – katso vinkit suklaan käsittelyyn ja ohjeet suussasulaviin herkkuihin

Lue myös Anna.fi: Fonduen ääressä ruoka valmistuu seurustellen


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suklaafondue

Sinun täytyy kommentoidaksesi.