Suklaafondue
Suklaafondue on samalla kertaa täyteläinen ja raikas jälkiruoka talven illanistujaisiin. Varaa jokaiselle ruokailijalle fonduehaarukka, johon voi tikuttaa dipattavia herkkuja, kuten marjoja, pähkinöitä, keksejä ja kakkupaloja. Kasta suklaaseokseen ja nauti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Suklaafondue
- 200 g tummaa suklaata
- 1 ½ dl kermaa
Lisäksi
- hedelmäpaloja, marjoja, pähkinöitä, keksejä ja kakkupaloja
Valmistusohje
Suklaafondue tehdään helposti näin:
- Palottele 200 grammaa tummaa suklaata.
- Kuumenna puolitoista desilitraa kermaa ja lisää suklaapalat joukkoon. Sekoita suklaafondue varovasti tasaiseksi.
- Pujota fonduehaarukkaan kakkupala tai esim. marjoja tai hedelmiä. Kasta suklaasulaan ja nauti.
Lue myös: Suklaa – katso vinkit suklaan käsittelyyn ja ohjeet suussasulaviin herkkuihin
Lue myös Anna.fi: Fonduen ääressä ruoka valmistuu seurustellen
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suklaafondue