Valmistusohje
Haarukkaleivät valmistuvat näin:
1. Vaahdota voi, sokeri ja mantelimassa. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainekset siivilän läpi seuloen ja lopuksi suklaarouhe. Anna taikinan levähtää jääkaapissa noin 15 minuuttia.
2. Leivo taikinasta tanko ja jaa se pieniksi paloiksi. Pyöritä pallosiksi ja lado uunipellille. Litistä palloset kevyesti haarukalla ja paista haarukkaleipiä 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna haarukkaleipien jäähtyä. Viimeistele suklaiset haarukkaleivät seulotulla tomusokerilla.
Katso myös: Parhaat pikkuleivät kautta aikojen
Katso myös Anna.fi/Ruoka: 8 x hurmaava pikkuleipä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Suklaiset haarukkaleivät