Reseptit
4
Kiitos

Suolaiset vohvelit

Tarjoa vohvelit vaihteeksi suolaisella täytteellä. Kokeile vaihteeksi Kantarelli-Härkismuhennosta. Ruoka sopii niin brunssiherkuksi kuin iltapalatarjottavaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 kananmunaa
4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
4 dl vehnä- tai sämpyläjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
50 g voisulaa

Paistamiseen

voita tai margariinia

Lisäksi

1 annos Kantarelli-Härkismuhennosta
salaattisekoitusta

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki ainekset. Anna taikinan turvota puoli tuntia.
2. Kuumenna vohvelirauta. Paista taikinasta vohveliraudalla paksuja vohveleita.
3. Tarjoa vohvelit Kantarelli-Härkismuhennoksen kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suolaiset vohvelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X