Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sushi-sashimisoija

Sushi-sashimisoija on miedompi kuin perinteinen soijakastike. Se sopii mainiosti raa'an kalan kanssa. 

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
0  annosta

Ainekset

Sushi-sashimisoija

  • 2 dl soijakastiketta
  • 1 dl kombulientä
  • 10 g sokeria (noin 2 tl)

Valmistusohje

Sushi-sashimisoija tehdään näin:

Sushi-sashimisoija vaatii vain vähän käsityötä mutta pidemmän aikaa tekeytyäkseen.

  1. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja anna maustua noin 8 tuntia.
  2. Liota kombulientä varten kuivattua kombu-merilevää yön yli.
  3. Tarjoa sushi-sashimisoija vaikkapa helpon sashimi-salaatin kanssa.

Kaipaatko lisää ideoita sushi-tarjoiluun, kokeile avokado-lohi-kurkkutäytettä sushiin tai kurkku-seesamitäytteisiä susheja.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Nautinnollinen sushi – onnistumisohjeet herkutteluun

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sushi-sashimisoija

Sinun täytyy kommentoidaksesi.