Sushi-sashimisoija
Sushi-sashimisoija on miedompi kuin perinteinen soijakastike. Se sopii mainiosti raa'an kalan kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Sushi-sashimisoija
- 2 dl soijakastiketta
- 1 dl kombulientä
- 10 g sokeria (noin 2 tl)
Valmistusohje
Sushi-sashimisoija tehdään näin:
Sushi-sashimisoija vaatii vain vähän käsityötä mutta pidemmän aikaa tekeytyäkseen.
- Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään ja anna maustua noin 8 tuntia.
- Liota kombulientä varten kuivattua kombu-merilevää yön yli.
- Tarjoa sushi-sashimisoija vaikkapa helpon sashimi-salaatin kanssa.
Kaipaatko lisää ideoita sushi-tarjoiluun, kokeile avokado-lohi-kurkkutäytettä sushiin tai kurkku-seesamitäytteisiä susheja.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Nautinnollinen sushi – onnistumisohjeet herkutteluun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sushi-sashimisoija