Reseptit
alle 30 min
6

Suutarin sitruunainen kirjolohi

Suutarin sitruunainen kirjolohi on raikkaan keväinen vaihtoehto graavilohelle.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g kirjolohifileetä
1 pieni punasipuli
1 dl sitruunamehua
1 sitruunan kuori
2 dl vettä
3 rkl karkeaa suolaa
1 rkl sokeria
1 tl rouhittua valkopippuria
2 sitruunaruohoa
tuoretta korianteria

Valmistusohje

Valmistusaika 10 minuuttia
Marinointiaika 10  tuntia

1. Viillä kalan liha irti nahasta. Leikkaa kala kuutioiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.

2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Lado kalapalat ja punasipulirenkaat lasitölkkiin. Kaada liemi päälle, sulje kansi. Anna maustua jääkaapissa.

3. Tarjoa seuraavana päivänä alkupalana salaatin kanssa.

Lisää reseptejä:
Graavilohirulla
Lohikääröt
Ruoka.fi: Graavilohi-avokadotartar

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Suutarin sitruunainen kirjolohi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X