Suutarin sitruunainen kirjolohi
Suutarin sitruunainen kirjolohi on raikkaan keväinen vaihtoehto graavilohelle.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Sitruunainen kirjolohi
- 400 g kirjolohifileetä
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl sitruunamehua
- 1 sitruunan kuori
- 2 dl vettä
- 3 rkl karkeaa suolaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl rouhittua valkopippuria
- 2 sitruunaruohoa
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
Sitruunainen kirjolohi valmistuu näin:
Valmistusaika 10 minuuttia Marinointiaika 10 tuntia
1. Viillä kalan liha irti nahasta. Leikkaa kala kuutioiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Lado kalapalat ja punasipulirenkaat lasitölkkiin. Kaada liemi päälle, sulje kansi. Anna maustua jääkaapissa.
3. Tarjoa sitruunainen kirjolohi seuraavana päivänä alkupalana salaatin kanssa.
Lisää reseptejä: Graavilohirulla Lohikääröt Ruoka.fi: Graavilohi-avokadotartar
Kommentoi
Kommentoi juttua: Suutarin sitruunainen kirjolohi