Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Suutarin sitruunainen kirjolohi

Suutarin sitruunainen kirjolohi on raikkaan keväinen vaihtoehto graavilohelle.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Sitruunainen kirjolohi

  • 400 g kirjolohifileetä
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 dl sitruunamehua
  • 1 sitruunan kuori
  • 2 dl vettä
  • 3 rkl karkeaa suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl rouhittua valkopippuria
  • 2 sitruunaruohoa
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

Sitruunainen kirjolohi valmistuu näin:

Valmistusaika 10 minuuttia Marinointiaika 10  tuntia

1. Viillä kalan liha irti nahasta. Leikkaa kala kuutioiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.

2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Lado kalapalat ja punasipulirenkaat lasitölkkiin. Kaada liemi päälle, sulje kansi. Anna maustua jääkaapissa.

3. Tarjoa sitruunainen kirjolohi seuraavana päivänä alkupalana salaatin kanssa.

Lisää reseptejä: Graavilohirulla Lohikääröt Ruoka.fi: Graavilohi-avokadotartar


Kommentoi

Kommentoi juttua: Suutarin sitruunainen kirjolohi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.