MAINOS |
Mainos |

Sveitsiläiset juustovohvelit

Juustovohvelit saavat herkullisen makunsa sveitsiläisestä Le Gruyère AOP -juustosta. Juustovohvelit maistuvat ihan sellaisenaan tai suolaisten täytteiden kanssa brunssilla tai rennoissa illanistujaisissa.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 3 dl maitoa
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suplaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ dl öljyä
  • 200 g Le Gruyère AOP -juustoa raastetuna

Valmistusohje

  1. Sekoita keskenään rikotut kananmunat, maito ja kivennäisvesi.
  2. Sekoita sokeri suola ja leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhot vähitellen muna-maitoseokseen koko ajan. Lisää öljy ja sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia..
  4. Ennen paistoa lisää juustoraaste sekoittamalla vohvelitaikinaan.
  5. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit kullanruskeiksi.
  6.  Tarjoa sveitsiläiset juustovohvelit suolaisten lisukkeiden kanssa tai sellaisenaan vastapaistettuina.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sveitsiläiset juustovohvelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.