Mainos |
Sveitsiläiset juustovohvelit
Juustovohvelit saavat herkullisen makunsa sveitsiläisestä Le Gruyère AOP -juustosta. Juustovohvelit maistuvat ihan sellaisenaan tai suolaisten täytteiden kanssa brunssilla tai rennoissa illanistujaisissa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 3 dl maitoa
- 1 dl kivennäisvettä
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl suplaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ dl öljyä
- 200 g Le Gruyère AOP -juustoa raastetuna
Valmistusohje
- Sekoita keskenään rikotut kananmunat, maito ja kivennäisvesi.
- Sekoita sokeri suola ja leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää jauhot vähitellen muna-maitoseokseen koko ajan. Lisää öljy ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Anna taikinan turvota noin puoli tuntia..
- Ennen paistoa lisää juustoraaste sekoittamalla vohvelitaikinaan.
- Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit kullanruskeiksi.
- Tarjoa sveitsiläiset juustovohvelit suolaisten lisukkeiden kanssa tai sellaisenaan vastapaistettuina.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sveitsiläiset juustovohvelit