Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Taateli-oliivitapenade

Taateli-oliivitapenade synnyttää oivan makuyhdistelmän niin luonteikkaan goudajuuston kuin kypsytetyn vuohenjuustonkin kera.

Ainekset

  • 6 kivetöntä taatelia
  • 2 dl mustia kivettömiä kalamata-oliiveja
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Poista taateleista kova kanta ja nosta teholeikkuriin. Lisää loput ainekset teholeikkuriin ja aja seos karkean tasaiseksi tahnaksi.

Lisää reseptejä:

Tomaatti-tapenadetikut Kasvistapenade Ruoka.fi: Tapenadetomaatit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Taateli-oliivitapenade

Sinun täytyy kommentoidaksesi.