taateli-pähkinäkakku
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Taateli-pähkinäpiirakka

Taateli-pähkinäkakku on komea ilmestys talvisessa kahvipöydässä. Saat uuden ilmeen makeisiin ja suolai­siin piirakoihin, kun teet kansista koris­teellisia ja jouluun sopivia. Kannen teko vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa. Lopusta tai­kinasta voit valmis­taa pikkuleipiä tai joulutorttuja.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taateli-pähkinäpiirakan pohja:

1 (600 g) iso lehtitaikinalevy
Mainos

Taateli-pähkinätäyte:

200 g kuivattuja taateleita
3 dl vettä
1 dl hillosokeria
1/4 dl konjakkia tai brandyä
2 dl pekaanipähkinöitä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Taateli-pähkinäpiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X