Taateli-ricottapizza
Taateli-ricottapizza on hurmaava yhdistelmä suolaista ja makeaa. Tomaattikastikkeen sijaa pohjaa peittää pehmeä ricottajuusto.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Taikina
1.5 dl
lämmintä vettä
15 g
tuorehiivaa tai ½ pss kuivahiivaa
1/4 tl
hienoa merisuolaa
1 1/2 dl
grahamjauhoja
noin 1 ½ dl
durumvehnäjauhoja
2 rkl
oliiviöljyä
Täyte
noin 200 g
ricottajuustoa
50-100 g
puolipehmeää juustoa raastettuna, esimerkiksi Fontina
10
kivetöntä puolikuivattua taatelia
noin 80 g
ohuita prosciuttoviipaleita
½
punainen chili
Pinnalle
vastaraastettua parmesaania
Keskustelu
Kommentoi juttua: Taateli-ricottapizza