Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Taatelihillo

Helppo taatelihillo tehdään kuivatuista hedelmistä. Jännittävä maku tulee vaaleasta glögistä sekä kanelista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taateihillo:

1 ps (200 g) kuivattuja ja kivettömiä taateleita
1 1/2 dl vaalea glögiä tai omenamehua
2 rkl sitruunamehua
1 kanelitanko
Mainos

Valmistusohje

1. Paloittele 200 grammaa kuivattuja kivettömiä taateleita pieniksi kuutioksi. Pane hedelmät pieneen kattilaan.

2. Mittaa joukkoon 1 1/2 dl vaaleaa glögiä tai omenamehua, kaksi ruokalusikallista sitruunamehua ja yksi kanelitanko. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia, välillä sekoittaen.

3. Siirrä pois levyltä ja nosta kanelitanko pois. Lusikoi puhtaaseen tölkkiin ja jäähdytä. Säilytä kylmässä, tarjoa juustojen ja keksien kanssa.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 24/19.

Katso myös: Tarjoa hilloa aamiaispöydässä ja brunssilla – maistuisiko pekonihillo vai suositko klassikoita?

Lue myös Anna.fi/Ruoka: Hilloresepti, joka toimii taatusti – opettele hillon peruskaava tällä ohjeella

Keskustelu

Kommentoi juttua: Taatelihillo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X