taatelikakku
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Taatelikakku

Taatelikakku on joulun klassikko. Kotilieden suositulla ohjeella valmistettu taatelikakku on mehevä, maukas, helppoa valmistaa ja se säilyy hyvin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Taatelikakku:

500 g kivettömiä taateleita
5 dl vettä
500 g voita tai margariinia
5 kananmunaa
3.8 dl sokeria
2.5 dl kermaviiliä
1 rkl vaniljasokeria
5 tl soodaa
noin 600 g vehnäjauhoja (8,8 dl)
(3 rkl madeiraa)
Mainos

Keskustelu

Leivoin tällä ohjeella taatelikakun ja tuli tosi hyvä ,mikä parasta kolme kakkua samalla kertaa.

Suosittelen ohjetta muillekin.

Ei tullut hyvä kakku. Monta taatelikakkua tehnyt, tällä tuli harvinaisen tiivis ja painava kakku. Paistoaikaa jouduin pidentämään, näytti valmiilta ei tikkuunkaan tarttunut, silti kakku oli keskeltä raa’an oloinen. Maku ei myöskään mikään erityisen hyvä. En suosittele.

Olen tehnyt tällä ohjeella monena vuonna. Todella hyvä!! Kannattaa antaa tekeytyä muutama päivä viileässä ennen maistamista – maku tiivistyy.

Kommentoi juttua: Taatelikakku

Vastaa käyttäjälle Jeda Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X