Tabbule-salaatti
Ainekset
Tabbule-salaatti:
Kastike
Valmistusohje
1. Lisää bulguri suolalla maustettuun, kiehuvaan veteen. Keitä noin 10 minuuttia ja kaada lävikköön valumaan.
2. Silppua sipuli, persilja ja minttu. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Halkaise myös kurkku, poista siemenet lusikalla ja kuutioi hedelmäliha.
3. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada se bulgurin joukkoon. Lisää muut ainekset ja sekoita. Tarjoa tabbule-salaatti kylmänä. Salaatti sopii esimerkiksi lammaslihapullien lisukkeeksi.
Kokeile myös muita Lähi-Idän herkkuja:

Marokkolainen uunilohi
![]()
Pitaleivät
![]()
Sitruunakakku ja jogurttikastike
Munakoisotahna eli baba ghanoush
![marokkolainen pasteija]()
Ruoka.fi: Marokkolaiset fetapasteijat
Keskustelu
Kommentoi juttua: Tabbule-salaatti