Reseptit
30-60 min
6
Kiitos

Tahmea suklaakakku

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g tummaa suklaata
150 g voita
4 kpl munankeltuaista
2.5 dl sokeria
3 dl mantelijauhetta
3 rkl vehnäjauhoja
4 kpl munanvalkuaista

vuokiin:

voita
5 rkl sokeria

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Voitele 6 pientä annoskulhoa tai uuninkestävää kahvikuppia ja leivitä ne sokerilla. Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa. Erottele munan keltuaiset valkuaisista.
  2. Vaahdota munan valkuaiset. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  3. Lisää suklaa-voiseos keltuaisvaahtoon. Lisää joukkoon mantelijauhe ja vehnäjauhot. Sekoita lopuksi joukkoon valkuaisvaahto. Jaa taikina vuokiin.
  4. Aseta vuoat vesihauteeseen laakeaan uunivuokaan. Kypsennä suklaakakkuja 180 -asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tahmea suklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X