Taramasalata-mätitahna on herkullinen levite, joka sekoitetaan keitetystä perunasta, jauhetusta mantelista ja mätitahnasta. Se sopii sipaistavaksi vaikka pitaleivän päälle.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Taramasalata-mätitahna:
1 dljauhettua mantelia
1 (100 g) keitetty peruna
2 valkosipulinkynttä
150 gKallen mätitahnaa tai villakuoreenmätiä
½ sitruunan mehu
3 rkloliiviöljyä
(suolaa)
rouhittua mustapippuria
(kivennäisvettä)
Mainos
Pinnalle
muikun mätiä
Valmistusohje
1. Mittaa ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä tahnaksi.
2. Korista taramasalata halutessasi mädillä.
Tahna sopii sipaistavaksi vaikka pitaleivän päälle.
Vaikeaa taramasalatassa ei ole kuin nimi, sillä ainekset surahtavat monitoimikoneessa yhdessä hujauksessa. Pinnan voi halutessaan viimeistellä mätinokareilla. Kuva: Sampo Korhonen
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Taramasalata-mätitahna