Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Tatticappuccino

Tatticappuccino on kuohkea tattikeitto.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl vasikanlientä
5 dl kanalientä
100 g salottisipulia
200 g tuoreita tatteja
2-5 dl kermaa
1 dl kuivaa sherryä
suolaa, valkopippuria
koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla

päälle:

rasvatonta maitoa

Valmistusohje

 

  1. Keitä vasikan- ja kanalientä kokoon, niin että puolet haihtuu. Kuullota hienonnetut sipulit ja viipaloidut tatit. Lisää liemi ja kermaa. Mausta sherryllä, suolalla ja valkopippurilla. Siivilöi.
  2. Kuumenna maito ja vatkaa se vaahdoksi juuri ennen tarjoamista. Jaa keitto annosmaljoihin ja nosta kevyt vaahto päälle. Koristele siemenillä ja paistetuilla tateilla.
  • sienikeiton voi valmistaa myös sienijauheesta.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tatticappuccino

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X