Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tattiserpa

Tattiserpa pyöräytetään pannulla sienistä, sipulista ja timjamista. Tarjoa tattiserpa keiton lisäkkeenä tai focaccialeivän päällisenä. Jos tarjoat sienet perunan kanssa, joukkoon voi lisätä tölkillisen smetanaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • voita tai öljyä
  • 1 l silputtuja tatteja tms. sieniä
  • tuoretta timjamia
  • 1,2 dl) (smetanaa

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua sipulit, kuullota rasvassa.

2. Lisää joukkoon puhdistetut ja silputut sienet, myös viljellyt käyvät. Paista sienet, mausta timjamilla ja tarjoa.

Kokeile myös muita tattiherkkuja: Tatit & chips Kermainen tattikeitto Tattirieskat Ruoka.fi: Tattikastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tattiserpa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.