Tattiserpa
Tattiserpa pyöräytetään pannulla sienistä, sipulista ja timjamista. Tarjoa tattiserpa keiton lisäkkeenä tai focaccialeivän päällisenä. Jos tarjoat sienet perunan kanssa, joukkoon voi lisätä tölkillisen smetanaa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- voita tai öljyä
- 1 l silputtuja tatteja tms. sieniä
- tuoretta timjamia
- 1,2 dl) (smetanaa
Valmistusohje
1. Kuori ja silppua sipulit, kuullota rasvassa.
2. Lisää joukkoon puhdistetut ja silputut sienet, myös viljellyt käyvät. Paista sienet, mausta timjamilla ja tarjoa.
Kokeile myös muita tattiherkkuja: Tatit & chips Kermainen tattikeitto Tattirieskat Ruoka.fi: Tattikastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tattiserpa