joulukalkkuna
Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Täytetty kalkkuna ransakalaiseen tapaan

Ainekset

Lisää kauppalistalle
noin 5 kg:n kalkkuna

täyte:

500 g jauhelihaa (sika-nautaa)
(pekonia)
500 g kastanjasosetta
2-3 salottisipulia
1-2 rkl voita
3-4 rkl konjakkia
2 tl suolaa

mustapippuria

noin 1 dl tuoreita yrttejä (timjamia, rakuunaa, basilikaa, persiljaa, oreganoa)
noin 10 tuoretta herkkusientä
voita

kastike:

2 dl paistolientä
2-3 rkl madeiraa tai konjakkia
0.8 dl kermaa
1 rkl arrowjuurijauhoa tai ohrakasta
tilkka vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetty kalkkuna ransakalaiseen tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X