Täytetty lohi ja raikas salaatti
Saat lohen ihan uudelle tasolle, kun täytät sen aurinkotomaatti-pinaatti-fetatäytteellä. Lohi mehevöityy uunissa eikä kaipaa rinnalleen muuta kuin raikkaan salaatin. Lisää suolaa varovasti, sillä aurinkokuivatuissa tomaatissa ja fetassa on jo suolaa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kevyt
Ainekset
Lohi:
- 4 x 200 g:n lohipalaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Täyte:
- 2 dl suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia
- 60 g babypinaattia
- 10 lehteä tuoretta basilikaa
- 100 g kevytfetajuustoa
- ½ dl pinjansiemeniä
Lisukesalaatti:
- 1 ruukku rapeaa salaattia
- ½ ruukkua rucolaa
- 250 g kirsikkatomaattia
- 2 rkl öljyä
- ¼ tl suolaa
Lisäksi:
- sitruunaa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Täytetty lohi ja raikas salaatti