Reseptit
alle 30 min
4

Täytetyt letut

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 l valmista lettutaikinaa

täyte:

1 tlk säilöttyä lohta tai tonnikalaa
1/2 purjo
1 valkosipulinkynsi
3 persiljanoksaa
1 dl kevytmajoneesia
1 tl rouhittua mustapippuria
(200 g raejuustoa)

koristeluun:

kirsikkatomaatteja
persiljaa

Valmistusohje

  1. Paista letut pannulla.
  2. Valmista täyte. Halkaise ja huuhtele purjo ja leikkaa se silpuksi valkosipulinkynnen ja persiljan kanssa. Sekoita purjo-persiljasilppu kalan ja majoneesin (sekä raejuuston) kanssa. Mausta mustapippurilla.
  3. Nosta täytettä ruokalusikan avulla letuille ja sulje letut nyyteiksi cocktailtikuilla. Koristele kirsikkatomaateilla ja persiljalla.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetyt letut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X