Täytetyt paprikat
Nämä paprikat täytetään herkkusienillä, omenalla, suolakurkulla ja ranskankermalla. Juustokuorrutus syntyy sinihomejuustomuruista ja juustoraasteesta. Tämän reseptin on antanut Kotiliedelle musiikin maisteri, kanttori ja kuoronjohtaja Samuli Korkalainen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Täytetyt paprikat:
- 2 kpl eriväristä paprikaa
- öljyä
- 1 kpl iso sipuli
- 100 g herkkusieniä
- puolikas hapahko omena
- puolikas suolakurkku
- 1 dl ranskankermaa
- 1 tl soijakastiketta
- currya
- cayennepippuria
- suolaa
- 1 dl sinihomejuustomuruja
- 1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
Täytetyt paprikat tehdään näin helposti ja nopeasti.
- Koverra paprikat ja leikkaa pystysuunnassa kahtia, näin tulee isompi täyttöaukko.
- Silppua sipulit ja sienet. Kuutioi omena ja suolakurkku. Kuullota sipulisilppu öljyssä. Lisää joukkoon sienet, omena ja suolakurkku. Anna ainesten kypsyä hiljalleen.
- Lisää joukkoon ranskankerma ja loraus soijakastiketta. Mausta reippaasti currylla ja varovasti cayennepippurilla. Anna hautua hetken aikaa.
- Lusikoi täyte uunivuokaan nostettuihin paprikanpuolikkaisiin. Peitä pinta juustoilla ja paista täytetyt paprikat 200-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Paprika taipuu joka makuun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Täytetyt paprikat
Ei löydy koko reseptiä ku mainoksia niin paljon.
Ei enää ikinä tälle sivustolle tarvetta tulla👍
Hei!
Katsotko ohjetta mobiililaitteella? ”Ainekset”-otsikon vieressä lukee ”Ohje”. Kun napsautat siitä, saat ohjevälilehden auki.
Yst. Milla / Kotiliesi