Reseptit
alle 30 min

Täytetyt taatelit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
12 taatelia
4-6 rkl linnunmaksapateeta tai tuorejuustoa
12 mantelia

Valmistusohje

Täytetyt taatelit syntyvät käden käänteessä ja vievät kielen mennessään. Näitä pikkuherkkuja on myös helppo muokata omaan makuun sopivaksi vain täytettä vaihtamalla. Kokeile vaikkapa sinihomejuustoa ja saksanpähkinää.

  1. Leikkaa taateleihin viilto, poista siemen ja täytä taatelit parilla teelusikallisella pateeta tai tuorejuustoa, paina päälle manteli.
Kuva: Norman Ojanen/OM-arkisto

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetyt taatelit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X