Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari

Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari on mättö vailla vertaa! Paahdettu pekoni ja sulanut cheddarjuusto ovat täydellinen yhdistelmä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari

  • 4 hot dog -sämpylää
  • 4 kuoretonta grillimakkaraa, esim. grillibalkan
  • 50 g valkoista cheddarjuustoa palana
  • 4 pekoniviipaletta

Lisäksi

  • 1 rkl öljyä
  • cocktailtikkuja

Valmistusohje

Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari tehdään helposti näin:

1. Ota neljä kuoretonta grillimakkaraa, esim. grillibalkan. Leikkaa makkaroihin pitkittäisviilto kylkeen. Paloittele 50 grammaa valkoista cheddarjuustoa ohuiksi tikuiksi. Täytä makkarat juustopaloilla. Kääri pekoniviipale jokaisen makkaran ympärille ja kiinnitä tarvittaessa cocktailtikuilla.

2. Paahda makkarat paistinpannulla tilkassa öljyä käännellen rapean lämpimiksi.

3. Ota neljä hot dog -sämpylää. Leikkaa sämpylöiden kylkeen syvä viilto, mutta älä leikkaa kokonaan läpi. Paahda sämpylät uunissa, parilalla tai grillissä.

4. Poista makkaroista cocktailtikut ja nosta ne lämpiminä sämpylöiden sisään. Tarjoa Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari heti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 9/2022.

Lue myös: Hot dog on suosittu katuruokaherkku – tuunaa hodarit erilaisilla täytteillä

Lue myös Anna.fi: Hyvä hampurilainen vaatii rinnalleen arvoisensa lisukkeet – listasimme parhaat ohjeet ja ideat, jotka viimeistelevät maukkaan burgeriaterian


Kommentoi

Kommentoi juttua: Teksas Tommy hot dog eli pekonihodari

Sinun täytyy kommentoidaksesi.