Reseptit
yli 60 min
2
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Teriyakimarinoitua savulohta ja pikapikkelöityjä kirsikkatomaatteja

Tästä helposta ruoasta tulee takuuvarmasti Blonditiinan kesäkeittiön vakioruoka. Se on kevyt ja maistuva herkku! Innoituksen reseptituunaukseen antoi austaralialainen ruokatoimittaja Donna Hay.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 lohimedaljonkia
1/2 dl teriyaki-maustekastiketta

Pikapikkelöidyt tomaatit

500 g kirsikka(luumu)tomaatteja
1/2 dl punaviini- tai balsamiviinietikkaa
2 rkl hunajaa
1 tl savustettua paprikajauhetta
1 tl sormisuolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl silputtua basilikaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Teriyakimarinoitua savulohta ja pikapikkelöityjä kirsikkatomaatteja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X