Teriyakimarinoitua savulohta ja pikapikkelöityjä kirsikkatomaatteja
Tästä helposta ruoasta tulee takuuvarmasti Blonditiinan kesäkeittiön vakioruoka. Se on kevyt ja maistuva herkku! Innoituksen reseptituunaukseen antoi austaralialainen ruokatoimittaja Donna Hay.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
2
lohimedaljonkia
1/2 dl
teriyaki-maustekastiketta
Pikapikkelöidyt tomaatit
500 g
kirsikka(luumu)tomaatteja
1/2 dl
punaviini- tai balsamiviinietikkaa
2 rkl
hunajaa
1 tl
savustettua paprikajauhetta
1 tl
sormisuolaa
ripaus
mustapippuria
3 rkl
silputtua basilikaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Teriyakimarinoitua savulohta ja pikapikkelöityjä kirsikkatomaatteja