Tilli-kermaviilikastike
Tilli on täydellinen yrtti kala- ja äyriäisruokiin. Kastike sopii kalan kastikkeeksi tai dippaukseen.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Tilli-kermaviilikastike
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl sinappia
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
- sokeria
- rouhittua mustapippuria
- ½ dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Tilli-kermaviilikastike kalalle ja äyriäisille tehdään näin:
1. Tilli-kermaviilikastike syntyy nopeasti sekoittamalla aineet keskenään.
2. Kastike maustuu parhaiten, kun sen antaa levätä useamman tunnin kylmässä ennen tarjoilua.
3. Tarjoa tilli-kermaviilikastike esimerkiksi savulohen, grillatun lohen tai vaikkapa grillattujen jättikatkarapujen kanssa.
Katso myös: Helppo kermaviilitartar
Katso myös: Tillipestokastike
Katso myös Anna.fi: Kermaviilikastike kapriksella
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tilli-kermaviilikastike